Post by apoladtasal on Mar 15, 2022 23:34:44 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Ling – научете турски ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Ling – научете турски IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ хак игра (безкраен ресурс) ▞▞▞
▞▞▞ Ling – научете турски 2022 version ▞▞▞
Ling - Learn Turkish Language Izobraževanje ctmg
добре е, но можете ли да направите приложение за изразяване на турски език, което ако кажем нещо на турски да се преведе добре
Кой създаде това приложение? Твърде много грешки🤦♀️
Обичам го и страхотно преживяване
Jump Over the Rings! Arkadne igre aplq
Страхотно приложение
Арка
Има нужда от повече забавление
Ling - Learn Turkish Language განათლება frnp
Хубаво
Пълно е с удоволствие, докато учиш урок.
Хубаво не е лошо
Ling - Learn Turkish Language Education ucws
Хубаво приложение
Това е най-добрата турска платформа за приложения за научаване за любителите на Турция като мен....Надявам се за по-голямо подобрение 🎄Весела Коледа🎄✨❤
добре
Харесвам това приложение, точно това, което търсих ❤❤❤
Просто 👍
много полезно приложение
Страхотно и много полезно приложение.. Наистина ми е приятно и е толкова хубаво да науча турски толкова скоро. Благодаря ви💖💖
Поздравете, това е перфектни езици и перфектно приложение 😍😍😍🥰🥰😘😘🌹🌹🌹 благодаря ти 🙏🏻💕❤♥🤩🤩 çok güzel 😍😍💓
Günaydın е правилната промяна на пледоарията
добър
Прекрасно приложение
Много е полезно. При мен е като
хубаво приложение
обичам това приложение по начина, по който тества уменията ви... бих искал да платя на противника само за 1 месец обучение... но с дребни букви пише, че текущите му месечни плащания до анулирането... миналия ми опит с други приложения, има толкова много проблеми, които се опитват да отменят . .не желая да подпиша...оооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооообе приложение...предупреждение...моля, позволете на хората да купуват 1 месец наведнъж...мисля, че ще накарате повече хора да купуват
Това е много готино приложение, харесва ми
Харесва ми
💯
Препоръчително е. Просто го харесвам. Начинът, по който се изпълнява е много нескучен. Учим се чрез игри
Прекрасен Страхотен
Това приложение е страхотно, мога да науча този бърз çök kolay!
Дотук добре.
Harika uygulama, öğrenmesi kolay Türkçe
обичам го
Харесвам това приложение, което е много полезно за мен
Много добре
Невероятно приложение, лесно за научаване
Толкова добър
Това е полезно
това приложение е невероятно! интерфейсът, урокът, като цяло го харесвам!
Наистина харесвам това приложение, с безплатната версия предоставя много добри методи за научаване. Аз съм някак, как го наричаш..... БАВНО. И така, отнема ми известно време, за да науча неща, но с това приложение то предоставя различни начини за научаване на думите/фрази (говорене, слушане, разговор и т.н.). Все пак е супер страхотно!!
Невероятно 💕
Обичам това приложение
Харика
Хубави приложения, много ми харесват, толкова е полезно да използвате това приложение всеки ден, за да постигнете истински напредък. Успех на всички ви момчета
Наслаждавам се на това приложение, това е страхотно, може да ми помогне да науча езика